any 1922

 

Any 1922

Abril dia 1: Nou alcalde. En la renovació biennal de l’Ajuntament, ha sigut nomenat per majoria de 6 vots contra 4 D. Josep Ricart Rovira, natural d’Avinyonet, cap de la Societat d’Agricultors Obrers d’aquest poble.
Juny dia 12:
 Somatent. Ès nomenat cabo del somatent del partit de Vilanova i Geltrú, el ribetà Pera Miret Cerdà.
Juny dia 20:
 Inauguració del primer camp de futbol. El camp que pertany a la Unió Esportiva Ribetana va ser l’escenari del primer partit de futbol a Ribes, El van disputar els equips de la Associació de Alumnos obreros de Vilanova i la Unió Esportiva Ribetana segons el programa de la Festa Major i el Club Català i el Club Esportiu Ribes amb resultat favorable als ribetans, segons el Castell de Ribes del 15 de juliol del 1922.
Juny dia 29:
 L’ajuntament no assisteix a les funcions religioses. LÀjuntament per majoria acordà no asistir a les funcions religioses de la Festa Major. Solament hi assisteixen els 4 regidors de minoria, amb el jutge, fiscal i els dos mestres municipals.
Juliol dia 2: 
Raïms mesclats. Se veuen alguns raïms de sumoll mesclats.
Novembre 12: 
 Campanes noves. Han sigut beneïdes pel senyor secretari de cambra dek bisbat, Dr. Boada, les dues campanes xiques que pesen, la Genoveva 329 quilos i la Maria 166 quilos, refoses i augmentades de pes per D. Jaume Guitart a Vilafranca.
Desembre 31: 
Moviment parroquial. Durant l’any 1922 han ocurregut en aquesta parròquia 50 naixaments, 39 defuncions i 18 matrimonis.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Any 2021

any 1882

any 1924