any 1927

 

Any 1927

Gener dia 25: Benedicció d’una bandera. A la sortida d’ofici de Sant Pau, ha tingut lloc la benedicció i entrega d’una bandera que l’ajuntament ha regalat als Mossos d’Esquadra. Han assistit el capità general D. Emilio Barrera, el governador civil D. Joaquin Milans del Bosch, el vicepresident de la Diputació compte de Figuls i el comandament del mossos sr. Oller junt amb altres autoritats locals i comarcals. Apadrinà la bandera la senyoreta Josepa Cuyàs Marfull. Desprès a l’ajuntament ha hagut diferents parlaments que han enaltit l’acte.
Març dia 20:
 Atracament. Sobre la una de la nit, un desconagut ha donat un cop de destralò a l’hereu dels masovers de Montgròs que, sortint de juagar a cartes en el local dels rebassaires, es dirigia a l’esmentada masia, produint-li una ferida que ha penetrat fins al cervell, podent-se escapar, a pesar de ser molt greu, fins a una altre masia. L’agressor estava amagat a la soca de un garrofer, anomenat d’en Gos de Falda, situat al costat del camí de la Serra a Montgròs, creient-se que el mòbil era el robatori. S’ha detingut al presunta assassí, que havia sortit una hora abans del mateix local.
Juliol dia 8:
 Pedregada. A dos quarts de cinc del matí ha caigut una pedregada en els termes de Cunit, Cubelles, Vilanova, Ribes, Sitges i part de Jafra. El fort ha sigut al terme de Sitges on ha destruït enterament totes les collites a més d’haver trencat infinitat de vidres. A Ribes la pedra era menuda, havent malmès la cara de ponent del raïm, però no el copoll, tenint la confiança de qué el raïm no morirà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog