any 2013

 

Any 2013

Setembre dia 12: El socialista Josep Antoni Blanco ha presentat la dimissió com a alcalde després d’estar en el càrrec durant 19 anys, sumant les dues etapes en la en les quals ha dirigit el consistori. Agafarà el relleu la seva mà dreta Abigail Garrido. El fet de governar en minoria i la inestabilitat política li han impedit aprovar els dos últims pressupostos municipals. En el seu anunci de dimissió ha demanat desar de banda el personalisme i el partidisme per pensar en els interessos del poble,  tot el contrari de lo que ha estat practicant.

Agost dia 8: Concert al Redós de Snt Josep i Sant Pere. Amb una gran assistència de públic s’ha celebrat als jardins del Redós un concert musical, sota el lema EL REDÓS ACULL. Hi han participat els germans Bru i Marcel Corbella Rigual al piano i violí respectivament, Tot de Déu Herrera a la guitarra. Andreu M. Miret amb la seva veu i Roger Vilà al piano. Tots ells ribetans. El concert ha estat tot un èxit i ja respeactives per organitzar-ne de nous. La Fundació Redós, necessita de l’ajuda de tots i de totes per tirar endentant el seu ambiciós projecta.

 

Desembre dia 28: CONSTRUCCIÓ D’UN PÀRQUING SOTA LA PLAÇA MERCER Ahir, dissabte, de forma inesperada i tipus llampec, va visitar el nostre consistori el Ministre d’Economia de l’Estat espanyol. La seva missió era comunicar al Consistori que havia estat elegit per portar a terme una obre pilot per a Catalunya. L’obra consisteix en la construcció d’un pàrquing soterrat sota la Plaça Mercer. Consta de cinc plantes amb una capacitat per a 2000 vehicles. Les plantes 1 i 2 serviran com annexa al pàrquing dels Camils i seran gratuïts pels forasters. El trasllat a Sant Camil, estarà cobert per les empreses MON BUS I PLANA, un pels viatges d’anada i l’altre els de tornada. Les plantes 3 i 4 seran pels vehicles de la localitat, a un preu de 0,1714 € minut. La 5a planta, servirà per instal·lar les barraques de la Festa Major. Les obres han estat adjudicades directament a l’empresa SAC, filial de ACS del Senyor Fló, per un import de 81.247.548 €, preu molt rebaixat perquè aquesta empresa utilitzarà els explosius sobrants del CASTOR, ja que no els poden vendre per les condicions en què els van adquirir. En el cas de no poder, per raons tècniques, continuar les obres una vegada començades, l’empresa constructora cobrarà a més la meitat de l’import del projecte, uns 40.600.000 €. Les obres començaran la vigília de Sant Pau al migdia.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog